Etusivu
     Historia
     Yhteystiedot
     Säännöt
     Valokuvia
     Tuloksia
     Suurin kala
     Kumppanit
     Linkit
     Logo
© Tornion Kalamiehet ry.
Sivusto: mikkokari.com
 
Suurin Kala -Kilpailu

Tornion Kalamiehet ry:n Suurin Kala-Kilpailu on tarkoitettu kaikille seuran jäsenille. Kilpailuaika on 1.1.-31.12. joka vuosi.

Sarjoja on yhdeksän, ja ne ovat: Lohi, Taimen, Rautu (Nieriä ja Harmaanieriä), Kuha, Hauki, Harjus (harri), Siika, Ahven ja Särki.

Punnitse kala kokonaisena mahdollisimman tarkasti, mittaa myös saaliisi ja merkitse ylös millä pyyntivälineellä se on pyydystetty sekä pyyntipaikka päivämäärä ja kellonaika. Liitä mukaan kahden henkilön todistus kalasi painosta ja pituudesta, jos kalasta on otettu kuva, sen voi myös toimittaa ilmoituksen mukana. Liitä mukaan oma nimesi. Suurimman kalan saajat palkitaan seuran kevätkokouksessa pokaaleilla.

Kilpailuun saa ottaa osaa jokainen Tornion Kalamiehet ry:n jäsen, joka on maksanut jäsenmaksunsa kyseiseltä vuodelta. Osallistua voi kaikkiin sarjoihin. Sama henkilö voi vuoden aikana ilmoittaa kalansa sarjoihin aina kun se on suurempi kuin edellinen kala, jolloin suuremman kalan tiedot jäävät voimaan.
Pyyntivälineenä pitää olla jokin laillinen urheilukalastusväline. Kiinteät pyyntivälineet ja pyydykset eivät siis sovellu tämän kilpailun piiriin.

Kaikissa sarjoissa voittaja on se, kenen kala on painavin, painon ollessa saman, ratkaistaan voittaja kalan pituuden perusteella (pituus mitataan leuan kärjestä yhteen puristetun pyrstön kärkeen). Pituudenkin ollessa sama ratkaistaan voittaja arvalla.

Tiedot saaliiksi saadusta kalasta pitää toimittaa ehdottomasti kahden viikon sisällä pyyntihetkestä, joulukuun lopulla saadut kalat pitää kuitenkin ilmoittaa viimeistään 31.12. mennessä seuran puheenjohtajalle tai sihteerille. Mikäli kaloja ei ilmoiteta edellä mainitun ohjeen mukaan, niitä ei hyväksytä kilpailuun.

Lähetä tiedot kalasta osoitteella:

Tornion Kalamiehet ry.
Ari Lahikainen
Lappalaisentie 25
95410 Tornio

Tai täytä sähköinen osallistumislomake

Kireitä siimoja ja rehtiä kilpailumieltä

Osallisu Suurin Kala -Kilpailuun